Välkommen till den bästa däckversktaden i Lyrestad!

Vi är en professionell däckverkstad dom utför däckbyte, balansering och hjulinställningar.

Köpa begagnade däck? Kontakta oss

Allt från däckbyte till däckhotell

Din pålitliga däckverkstad i Lyrestad! Sedan 2016 har vi stolt erbjudit våra kunder högkvalitativa däck och fälgar, samt professionella verkstäder för däckbyte, balansering och hjulinställningar. Vi är din lokala expert när det kommer till allt som rör däck och fälgar i Lyrestad, Gullspång, Mariestad och Töreboda kommuner.

Balansering

En balansering av däck innebär att man jämnar ut vikten på däcket och fälgen för att undvika vibrationer när man kör. Detta görs genom att man placerar små vikter på fälgen där det behövs för att uppnå en jämn viktbalans. En korrekt balanserad däck och fälg kombination är viktig för att säkerställa en bekväm och säker körning på vägen.

Hjulinställning

Hjulinställning är en process där man justerar vinklarna på hjulen så att de är i rätt position och riktning. Detta görs för att säkerställa att bilen kör rakt och säkert på vägen. Om hjulinställningen är felaktig kan det resultera i ojämn slitning på däcken och ökad bränsleförbrukning. Våra verkstäder har erfaren personal och modern utrustning för att utföra hjulinställningar på både personbilar och lätta lastbilar.

Däckbyte och däckskifte

Vi erbjuder också däckbyten och däckskiften för både personbilar och lätta lastbilar. Vid ett däckbyte tar vi bort de gamla däcken och monterar de nya däcken på fälgarna. Vid ett däckskifte byter vi plats på fram- och bakdäcken för att säkerställa att de slitna däcken byts ut i tid och att bilen kör jämnt och säkert. Vi har ett brett utbud av både nya och begagnade däck och fälgar till konkurrenskraftiga priser.

Däckhotell

Vi erbjuder också ett däckhotell där du kan förvara dina däck på ett säkert och bekvämt sätt under säsongerna när de inte används. Vi ser till att dina däck förvaras på rätt sätt för att bevara deras kvalitet och säkerhet. När det är dags att byta till säsongens däck, ser vi till att dina däck är redo att monteras på din bil.

undefined

Däckhotell

fr. 500:-

Ingår: 1 byte / tvätt / förvaring 4 hjul

undefined

Montering och balansering

4 däck fr. 990:-

undefined

Hjulskifte

fr. 250:- / bil

Har du en fråga?

Välkommen att kontakta oss - Vi har erfarenhet sedan 2016 och är din lokala expert när det kommer till däck och fälgar i Lyrestad, Gullspång, Mariestad och Töreboda kommuner. Du kan ringa 076-138 35 48 eller fylla i formuläret nedan.